nieuws

foto 3 maria auxilliatrix 3Expositie D n Horstgraaf Zorggroep Venlo tot 29 februari 2016 Iedereen mag hier gerust een kijkje nemen en een lekker kopje koffie drinken. Laat je verrassen en ik wens ieder veel kijkplezier!  Auxilliatrixweg 35 Venlo Dagelijks 9.00-19.00 uur.

Titel schilderij"; Het autootje"

Titel schilderij”; Het autootje”

foto (1)Kunst in De Rozenhof

Ieder jaar wordt in ‘De Rozenhof’ werk van beeldend kunstenaars tentoongesteld.  Kunst in De Rozenhof is in een sfeervolle ambiance op 23 augustus geopend en is te bezichtigen tot en met 31 oktober

Andreas Baschek

De Duitse kunstenaar die in 2015 exposeert in de rozentuin van De Rozenhof is Andreas Baschek. Hij is geboren in 1966 in DU-Rheinhausen. Hij woont en werkt in Moers. Hij maakt van staal en oude gereedschappen objecten met een bepaalde titel. Zo worden bijvoorbeeld een gebogen stuk staal tot een koninklijk silhouet, een oude schaar tot vleugel en een paar beitels tot poten van een vogel. Hij heeft o.a. geëxposeerd in Galerie Jurgen Schmitz in Duisburg/Rheinhausen, in de IJzergieterij van Krupp Mannesmann, in de schippersbeurs van Duisburg en op de Niederrheinische Kunstmesse Moers.

Zijn website is www.kunst-portal-baschek.de

Roos Seuren

Geboren en getogen in het Rozendorp Lottum, En een dochter van een rozenkweker. Als kind al was ik bezig met het scheppen van mijn eigen fantasiewereld. Ik liet mijn fantasieën de vrije loop en verzon eigen verhalen bij het zien van een prent of afbeelding.

In 1991 ben ik begonnen mijn fantasieën uit te drukken in klei. Mij fascineren gezichten van mensen; het leed, de blijdschap, en het hele leven dat zich daarin verbergt. Ook hun onderlinge verbondenheid. Elk beeld is uniek, met ieder een eigen gezicht en eigen karakter, en ontstaat geheel vanuit mijn eigen fantasie. Keramiek combineer ik ook met andere materialen o.a. hout, ijzer en lood. Mijn beelden worden bewerkt met kleurpigmenten en patines. Deze techniek geeft mij grote vrijheid om die natuurlijke uitstraling te vinden die bij mijn figuren past. Langs de Keramiek bestaat mijn werk ook uit schilderen. Ook hier ontstaat een schilderij of collage geheel vanuit mijn eigen fantasie. Collages worden opgebouwd uit materialen die voortkomen uit de natuur of afgedankt zijn door mensen om mij heen. De voorwerpen en elementen krijgen in een collage weer een doel, waardoor ze vanzelf weer meerwaarde krijgen.

Atelier Rosa
Hombergerweg 68
5973 PH Lottum
Tel.: 077 4632175
Mob.: 06 42866285
E.: roosseuren@ziggo.nl
W.: www.roosseuren.com/

Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube